Тъй като това е само вашият път Ако му провърви,

...
  Тъй като това е само вашият път
Ако му провърви,
Коментари Харесай

Езотерика: Идва момент, когато няма кой да помолите за съвет …

 

 dre

Тъй като това е единствено вашият път

Ако му провърви, в живота на човек настава подобен миг, когато няма кой да помоли за съвет.

И не тъй като няма никой към него или никой по-възрастен. Има. Но те просто не вървят по вашия път. Те вървят единствено по своя,  не по вашия.

А вие сте стигнали толкоз надалеч, че няма по какъв начин да поискате съвет от другите. И думите им в този момент са нищо повече от мнението на странични наблюдаващи, които не можете да обвините за своите неуспехи.

Налага се да потърсите вътре в себе си тази точка, която може да ви помогне да вземете решение. И да се преценявате с  външните и подсказки.  Да носите отговорност за всяко решение и да се научите да се съпротивлявате на своите вътрешни стихии.

Много хора се пробват да  избегнат този миг. Те се женят за тези, които им споделят какво да вършат. Дружат с тези, които правилно  ги правят оценка. Работят за тези, които поемат и тяхната отговорност. И доживяват до дълбока напреднала възраст. И нищо неприятно няма в това.

А когато вървите  сами, от време на време ви наподобява, че всичко вършиме погрешно (а  съмняващите се наложително ще ви упрекнат в това). Не  тъй като в действителност нещо не е наред, а тъй като другите го вършат по друг метод. Защото никой с изключение на вас не го прави. Тъй като това е единственият ви път. По някаква непозната територия с вътрешен компас и независимо изобретен смисъл …

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР